Start to Run

Lessenreeks “lopen voor beginners”Helaas is de geplande lessenreeks "Lopen voor beginners" (start-to-run) niet meer mogelijk in 2021.
Een goed S2R programma duurt minstens 10-12 weken en half april was ongeveer het laatste moment om de hele reeks nog voor de vakantie te kunnen afronden. Door de corona maatregelen is dat helaas niet mogelijk.
Omdat we in het najaar volop willen inzetten op de 1st Keerbergse Dijleloop, zien we er van af om later dit jaar alsnog een S2R te organiseren.

In 2022 willen we graag een nieuwe reeks “joggen voor beginners”. organiseren.  Zoals je wellicht weet is dit bij het grote publiek beter bekend als “start-to-run”. 

Tijdens deze lessenreeks worden de deelnemers aan de hand van een beproefd trainings-schema begeleid zodat ze in een tijdspanne van een 13 tal-weken 5 km aan een rustig tempo, aan één stuk te kunnen lopen.


Traditiegetrouw wordt dit in het voorjaar georganiseerd, met de 'finale 5K' vlak voor de zomervakantie. 
Gezien de corona maatregelen kan dat dus dit jaar niet doorgaan, maar voorjaar 2022 kun je alvast in je agenda plaatsen. Waarschijnlijk starten we in maart.  Zodra we daar meer zekerheid over hebben, zul je hier alle informatie kunnen vinden.