Oudere berichten

28 oktober 2020

Bericht van het bestuur

 

Beste leden,

 

Vanwege de huidige situatie en de maatregelen afgekondigd door de Vlaamse regering zullen alle loop- en wandelactiviteiten van JCK per direct (28 oktober) worden opgeschort. 

 

We zullen moeten afwachten wanneer we weer in clubverband kunnen lopen.

 

Hopelijk blijft iedereen gezond en kunnen jullie de conditie op peil houden door zelf (of in zeer beperkte bubbel) te lopen of te wandelen!

 

Vriendelijke groeten,

Rob

4 oktober 2020

Bericht van het bestuur

 

De herfst is in aantocht en wij zijn helaas nog niet verlost van het Coronavirus.

De cijfers zitten (weer) in stijgende lijn.

 

De laatste tijd is de opkomst voor de lopers goed, waar we natuurlijk blij mee zijn.

Een lopers aantal van 20-25 personen op dinsdag en donderdag is geen uitzondering.

 

Over het algemeen genomen wordt er goed rekening gehouden met de Coronamaatregelen waarbij de 1.5 m afstand zoveel mogelijk wordt gerespecteerd.

Maar met een grotere groep is dit soms ook wat minder evident.

 

We zouden daarom ook als bestuur willen vragen om zowel voor als na het lopen/wandelen zoveel mogelijk een mondmasker te dragen.  Zodanig dat we het risico kunnen verlagen. Tijdens het lopen is het dragen van een mondmasker niet nodig.

 

Ook onze Sporta federatie heeft recentelijk een oproep gedaan aan de verschillende sportclubs om in de huidige omstandigheden alert te blijven op het Coronavirus en risico’s zoveel mogelijk te vermijden.

 

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

 

Vriendelijke groeten,

Rob

Graag brengen we ook nog even de overige regels in herinnering:

 • Een Fluo-hesje is 's avonds verplicht, een lampje sterk aangeraden.
   

 • Afstand houden blijft een van de meest belangrijke maatregelen. Minimaal 1,5 meter. Ook tijdens het lopen: hou zoveel mogelijk afstand! 
   

 • Een mondkapje moet je altijd bij je hebben. Tijdens zware inspanning (zoals joggen) hoef je deze niet te dragen, in veel andere gevallen wel, of wordt sterk aan geraden. Zoals bijvoorbeeld voor- en na het lopen.
   

 • Als vereniging zijn we ook genoodzaakt bij te houden wie op welke training verschijnt (voor contactonderzoek in geval van een besmetting). Uiteraard wordt dit uitsluitend bijgehouden voor dit doel en niet langer dan strikt noodzakelijk. Een van de bestuursleden zal bij elke training de namen opnemen.

25 augustus 2020

 • Nu de zomer weer bijna voorbij is, zullen we alle loop/wandelactiviteiten vanaf 1 september weer laten starten van the Lake (wandelaars en lopers). Tijdstippen blijven hetzelfde.
   

 • Omdat het ook weer wat vroeger donker wordt, kun je best weer een fluo-vestje en eventueel een lampje meenemen.
   

 • Gezien voortgaande covid-19 situatie hebben we helaas een aantal activiteiten voor dit jaar moeten annuleren. 
  De Heimolenjogging is helaas geannuleerd, net als een aantal club activiteiten. 
  De jaarlijkse natuurwandeling (zondag 30 augustus) kunnen we gelukkig wel door laten gaan.
  Zie de kalender voor een update van alle activiteiten.
   

 • Ook al gaat de Heimolenjogging dit jaar niet door, het bestuur is al wel aan het nadenken over een nieuwe vorm voor volgend jaar. Wat dat gaat worden, houden we nog even een verrassing, maar dat het TOP wordt is al zeker!
   

 • Sinds kort is JCK ook aanwezig op STRAVA. Heb je een loophorloge of app, of gebruik je strava al, meld je aan en doe mee met (virtuele) JCK club. Bij 'Lopen -> Strava' vind je alle informatie hoe je kunt meedoen.
   

 • Gezien het voortwoekerende virus, blijven alle corona-maatregelen nog steeds van kracht en zijn zelfs wat uitgebreidt:

  De provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen (waar we soms een stukje lopen) hebben inmiddels ook voorgeschreven dat iedereen een mondkapje bij zich moet hebben. Dragen is niet verplicht bij zware inspanningen (joggen) maar in veel andere gevallen wel. Zorg dus altijd een mondkapje bij je hebben.

  Wij zijn ook genoodzaakt bij te houden wie op welke training verschijnt (voor contactonderzoek in geval van een besmetting). Uiteraard wordt dit uitsluitend bijgehouden voor dit doel en niet langer dan strikt noodzakelijk.
  Een van de bestuursleden zal bij elke training de namen opnemen.
   

16 februari 2020 

Run for Nature Bonheiden

 © 2023 by Agatha Kronberg. Proudly created with Wix.com

 • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now