Oudere berichten

25 augustus 2020

 • Nu de zomer weer bijna voorbij is, zullen we alle loop/wandelactiviteiten vanaf 1 september weer laten starten van the Lake (wandelaars en lopers). Tijdstippen blijven hetzelfde.
   

 • Omdat het ook weer wat vroeger donker wordt, kun je best weer een fluo-vestje en eventueel een lampje meenemen.
   

 • Gezien voortgaande covid-19 situatie hebben we helaas een aantal activiteiten voor dit jaar moeten annuleren. 
  De Heimolenjogging is helaas geannuleerd, net als een aantal club activiteiten. 
  De jaarlijkse natuurwandeling (zondag 30 augustus) kunnen we gelukkig wel door laten gaan.
  Zie de kalender voor een update van alle activiteiten.
   

 • Ook al gaat de Heimolenjogging dit jaar niet door, het bestuur is al wel aan het nadenken over een nieuwe vorm voor volgend jaar. Wat dat gaat worden, houden we nog even een verrassing, maar dat het TOP wordt is al zeker!
   

 • Sinds kort is JCK ook aanwezig op STRAVA. Heb je een loophorloge of app, of gebruik je strava al, meld je aan en doe mee met (virtuele) JCK club. Bij 'Lopen -> Strava' vind je alle informatie hoe je kunt meedoen.
   

 • Gezien het voortwoekerende virus, blijven alle corona-maatregelen nog steeds van kracht en zijn zelfs wat uitgebreidt:

  De provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen (waar we soms een stukje lopen) hebben inmiddels ook voorgeschreven dat iedereen een mondkapje bij zich moet hebben. Dragen is niet verplicht bij zware inspanningen (joggen) maar in veel andere gevallen wel. Zorg dus altijd een mondkapje bij je hebben.

  Wij zijn ook genoodzaakt bij te houden wie op welke training verschijnt (voor contactonderzoek in geval van een besmetting). Uiteraard wordt dit uitsluitend bijgehouden voor dit doel en niet langer dan strikt noodzakelijk.
  Een van de bestuursleden zal bij elke training de namen opnemen.
   

16 februari 2020 Run for Nature Bonheiden

 © 2023 by Agatha Kronberg. Proudly created with Wix.com

 • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now