Wij hebben bevestiging ontvangen van de gemeente dat de sportieve activiteiten van onze Joggingclub in principe vanaf 23 mei weer kunnen plaatsvinden. 

Op basis van deze informatie heeft het bestuur besloten om de wekelijkse trainingen voor zowel de lopers als de wandelaars weer mogelijk te maken.

 

De volgende maatregelen worden hierbij in acht genomen

 • Lopers en wandelaars dienen minstens 1.5 meter afstand van elkaar te houden.
  Voor de lopers stellen wij voor om deze marge zoveel mogelijk te vergroten naar 2 meter.

 • De provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen (waar we soms ook een stukje in lopen) hebben inmiddels ook voorgeschreven dat iedereen een mondkapje bij zich moet hebben. Dragen is niet verplicht bij zware inspanning (joggen) maar wel in veel andere gevallen. Lees de informatie van de overheid voor de meest actuele regelingen.

 • Maximaal met 2 personen naast elkaar. Op kleinere wegen met weinig zicht op verkeer zoveel mogelijk achter elkaar lopen. 

 • Een maximum van 20 personen die samen lopen of wandelen.

 • Een gescheiden start van de groep wandelaars en de groep lopers. Voor beide groepen zal een verantwoordelijke aanwezig zijn.
  Voor de lopers zal dit iemand van het bestuur zijn. Voor de wandelaars is dit Arie.

 • Per activiteit wordt de aanwezigheid van alle lopers en wandelaars genoteerd. Dit in verband met contact onderzoek bij een eventuele besmetting. 

 • Er wordt geen water voorzien en na afloop geen sociale samenkomst (zoveel mogelijk direct naar huis).​

​De startlocaties zijn bij The Lake (of 's zomers in de Broekelei). Wandelaars en lopers wordt verzocht in gescheiden groepen te staan (met nog steeds 1,5m afstand van je medeloper/wandelaar). 
 

Wij hopen dat we op deze manier weer rustig kunnen opstarten waarbij gezellig maar veilig samen lopen voorop staat.

 © 2023 by Agatha Kronberg. Proudly created with Wix.com

 • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now